Description
LIVE KEFIR GRAINS AND STARTER KIT
Water kefir, yra neapdorotas natūralios fermentacijos gėrimas, kuris, kaip ir pieno kefyras, yra pagamintas vadinamųjų „kefyro grūdelių“ pagalba. Šie grūdeliai – tai simbiozėje egzistuojančios kelios bakterijų ir mielių rūšys, kurios fermentacijos metu vandenį su cukrumi paverčia į sveiką ir skanų probiotinį gėrimą. Ryžių grybo rinkinys leis jums patiems namų salygomis pasigaminti aukščiausios rūšies priobiotinį gėrimą.
Yra tikima, kad šis probiotinis gėrimas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, gali sustiprinti imuninę sistemą ir praturtina žarnyno mikroflorą. Vandens kefyras save skoniu gali pakeisti gazuotus ir kaloringus gėrimus. Taip pat, jis yra tinkamas vegetarams ir veganams.
Preparation of Water Kefir:
- Four tablespoons of kefir grains.
- Three tablespoons of sugar (without a hump).
- 10 pcs. raisins (optional).
- Trys litrai šalto vandens.
- Pour all into a liter jar, keep at a temperature of 20-28 degrees for 2-4 days. Strain the settled grains through gauze into a clean jar. Rinse the drained grains under running water and take four tablespoons for a new filling. Grains have the ability to grow, so their amount increases.
- As kefir grains grow, it is possible to increase the amount of liquid or store the gain in the refrigerator, but not longer than 5 days.
- Drink water kefir regularly, it is recommended to 100 - 200 ml. 10 min. before a meal.
- Store the liquid in a refrigerator in a sealed glass container.
- Store rice as a living item and share the gain with others.
Reviews
There are no reviews yet.