Explore and choose from our extensive and exquisite collection of teas, sourced from the most transcendent tea garden of Highland Ilam in Nepal.

Loose tea

Arbatos ruošimo gidas: stenkitės naudoti birią arbatą, kruopščiai atrinktą, tinkamai supakuotą ir atsakingai gautą , kad išlaikytumėte grynumą, šviežumą, kvapą ir skonį.

Birios arbatos lapeliams reikia vietos išsiplėsti, kad išskirtų savo eterinius aliejus ir aromatus,  todėl visuomet naudokite didesnio tūrio filtrus ir sietelius.

Optimaliam arbatos paruošimui naudokite 250 ml vandens ir 1.5 – 2 gramus arbatos. Kadangi visos arbatos skiriasi lapelių dydžiais, todėl naudokite vieną arbatinį šaukštelį smulkialapių arbatų (Autumn Black) ir 2 arbatinius šaukštelius stambialapių (Autumn White).

Water

Kietas vanduo iš čiaupo nerekomenduojamas dėl chloro ir geležies skonio. Geriausią arbatą paruošite su didelį deguonies kiekį turinčiu  vandeniu, kurio pH lygus arba mažesnis negu 7. Jūs galite paruošti tinkamą vandenį arbatai, naudodami vandens filtravimo sistemas, kurios pašalina nepageidaujamus chemikalus ir mineralus, esančius vandentiekio vandenyje.

Temperature

Teisinga vandens temperatūra itin svarbi arbatos gamybai. Sąvoka, kad verdantis vanduo rekomenduojamas visoms arbatoms, nebūtinai yra tiesa. Kiekviena arbatos rūšis reikalauja šiek tiek kitokios temperatūros. Todėl mes labai rekomenduojame naudoti virdulius su temperatūros kontrole.

Neleiskite vandeniui užvirti! Kai tik vanduo pasieks virimo temperatūrą, nuimkite jį nuo šilumos šaltinio. Kai vanduo verda, jis praranda deguonies kiekį – kuo daugiau jūsų vandenyje yra ištirpusio deguonies, tuo geresnis bus jūsų arbatos skonis.

Perfect Proportion

The correct proportions of tea:temperature:time are essential for the perfect brew, encouraging the most alluring aromas and flavors to come forth.

So if you want to sip and savor the sublime taste of tea, then follow our fool-proof formula below!

arbatos-ruošimo-gidas