Description
Bourbon Festive Kombucha
Bourbon festive kombucha is made from our classic black Himalayan tea, fermented in a barrel of bourbon for about 16 days. This barrel is made of burnt French oak and has been used for several years to mature one batch of bourbon. The slowly fermented Bourbon kombucha acquires the malt-like properties of tea, the aroma of burnt oak and the expressive notes of bourbon flavour, which are revealed in the spices of vanilla and ripe fruit.
What is Kombucha?
Kombučia yra sparčiai populiarėjantis neapdorotas natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Beieškodami naujų dalykų, dažnai pamirštame senus ir išbandytus. Taip nutiko ir su kombučia. Šis gėrimas, turintis daugiau nei 2200 metų istoriją, pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą. Gyvas kombučia gėrimas gaminamas gerųjų bakterijų ir mielių pagalba ir yra vartojamas bei vertinamas dėl savo probiotinių savybių. Tealure kombučia puikiai gali pakeisti gazuotus saldžius gėrimus, nes po fermentacijos gėrimas tampa natūraliai putojančiu, turi platų skonio pasirinkimą ir tik 3.6g/100ml cukraus.
Himalayan Black arbatos savybės:
Nuo pat Tealure susikūrimo 2013 metais Himalayan Black tapo neatskiriama mūsų juodųjų arbatų asortimento dalis. Šį kartą pateikiame ją fermentuotą burbono statinėje, kaip puikią alternatyvą alkoholiniams gėrimams. Elegantiškas šampano butelis puikiai tiks prie šventinio stalo ar dovanai brangiems žmonėms. Rankų darbo, ilgai ir pilnai oksiduota juoda arbata pasižymi lengvai susuktais arbatos lapeliais. Pritraukta arbata atsiskleidžia stipriu, aštru kvapu, po kurio seka išraiškingos karamelių ir kakavos natos su salyklo užuominomis. Šią arbatą galite rasti here.
Reviews
There are no reviews yet.