JUN KOMBUČIA RINKINYS

15.90

Rinkinį sudaro:

  • Jun kultūrą, kuri išauginta ant natūralaus Lietuviško medaus ir žaliosios Himalajų arbatos
  • Stiprus pradinis skystis, supakuotas kartu su Jun kultūra, kuris yra būtinas sėkmingai fermentacijai
  • Natūralus Lietuviškas medus pirmai fermentacijai
  • Žalioji Himalajų arbata pirmai fermentacijai
  • Auginimo instrukcijos
  • El. paštas ir telefono numeris atsakyti į Jūsų Jun kombučios auginimo klausimus.

Ieškote aukštos kokybės birios žaliosios arbatos Jun gamybai? Mūsų žaliosios arbatos skiltyje rasite platų arbatų pasirinkimą. Jun Kombučios fermentacijai rekomenduojame Himalayan Pine arbatą, kuri ir buvo naudota auginti Jun kultūras. 

Užsisakant prekių už daugiau nei 35.00 eurus – pristatymas nemokamas!

Kategorijos: ,

Aprašymas

Jun Kombučia rinkinys

Kas yra Jun Kombučia?

Tai reta Kombučios forma dar vadinama visų kombučių šampanu. „Jun Kombučia“ yra subtiliai skanus fermentuotas gėrimas, gaminamas iš žaliosios arbatos ir medaus, o ne iš klasikinės juodosios arbatos ir cukraus. Jun Kombučia yra unikali kultūra turinti savo privalumų ir skonio savybių. Skonis yra ryškesnis ir šiek tiek švelnesnis nei tradicinės kombučios. Gėrimo spalva labai skaidri ir tyra. Jun kombučios kultūros gali atlaikyti šiek tiek šaltesnę temperatūrą, todėl tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie gyvena vėsesniuose namuose, kur sunkiau fermentuotūsi tradicinė kombučia.

Pradinę Jun kultūrą 2018 m parsivežėme iš fermenterijos Berlyne ir iki šio laiko auginame Lietuvoje. Šiame Tealure Jun Kombučios rinkinyje rasite ingredientus, kurie Jums leis pasidaryti 1l.  Jun kombučios po mažiau nei savaitės laiko.  Jun kultūra kiekvieną savaitę vis auga, todėl ja galėsite dalintis su draugais arba didinti fermentuojamo gėrimo kiekį nors ir visą gyvenimą.  Ją lengva paruošti namuose, kaip ir tradicinę kombučią.

Jun vs Kombučia

JUN                                                                                 Kombucha

Žalioji arbata ir medus                                              Juodoji arbata ir cukrus

Švelnesnio, subtilesnio skonio                                  Stipresnio, išraiškingesnio skonio

Optimali fermentacijos temperatūra 21° – 26°C     Optimali fermentacijos temperatūra 24° – 30°C

Stipriai gazuota                                                         Vidutiniškai gazuota

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “JUN KOMBUČIA RINKINYS”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *