Aprašymas
Bourbon Šventinė Kombučia
Bourbon šventinė kombučia gaminama iš mūsų klasikinės juodos Himalajų arbatos, fermentuotos burbono statinėje apie 16 dienų. Ši statinė pagaminta iš deginto prancūziško ąžuolo ir buvo keletą metų naudojama brandinti vieną burbono partiją. Lėtai fermentuojama Bourbon kombučia įgauna salyklines arbatos skonio savybes, deginto ąžuolo aromatą ir išraiškingas burbono skonio natas, kurios atsiskleidžia vanilės ir sunokusių vaisių prieskoniais.
Kas yra Kombučia?
Kombučia yra sparčiai populiarėjantis neapdorotas natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Beieškodami naujų dalykų, dažnai pamirštame senus ir išbandytus. Taip nutiko ir su kombučia. Šis gėrimas, turintis daugiau nei 2200 metų istoriją, pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą. Gyvas kombučia gėrimas gaminamas gerųjų bakterijų ir mielių pagalba ir yra vartojamas bei vertinamas dėl savo probiotinių savybių. Tealure kombučia puikiai gali pakeisti gazuotus saldžius gėrimus, nes po fermentacijos gėrimas tampa natūraliai putojančiu, turi platų skonio pasirinkimą ir tik 3.6g/100ml cukraus.
Himalayan Black arbatos savybės:
Nuo pat Tealure susikūrimo 2013 metais Himalayan Black tapo neatskiriama mūsų juodųjų arbatų asortimento dalis. Šį kartą pateikiame ją fermentuotą burbono statinėje, kaip puikią alternatyvą alkoholiniams gėrimams. Elegantiškas šampano butelis puikiai tiks prie šventinio stalo ar dovanai brangiems žmonėms. Rankų darbo, ilgai ir pilnai oksiduota juoda arbata pasižymi lengvai susuktais arbatos lapeliais. Pritraukta arbata atsiskleidžia stipriu, aštru kvapu, po kurio seka išraiškingos karamelių ir kakavos natos su salyklo užuominomis. Šią arbatą galite rasti štai čia.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.